Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Hírek

A Játék időtartama, menete: A játék időtartama 2021.06.01-2021.07.30. Részvételi regisztráció: 2021.08.08. 23 óra 59 percig. Sorsolás: 2021.08.09. hétfő este a Sarkcsillag Sport bolt Instagram oldalán élőben történik.

Suunto app, a Suunto digitális szolgáltatásainak jelene és jövője, avagy a Movescount-éra vége. Tudj meg többet a kedvenc Suunto órádhoz kapcsolódó digitális szolgáltatások evolúciójáról és aktualitásairól!

Korábbi cikkünkben már beharangoztuk a Suunto ígéretes fejlesztéseit, melyek elsődleges platformja a SuuntoPlus™. Lássuk, mi minden izgalmas új funkciót biztosítanak multisportjainkhoz az óráinkra érkező legújabb szoftverfrissítések!

Górcső alatt a valós idejű és utólagos teljesítmény monitoring: mindent Suunto óránkba már beépített, és a még várható új funkciókról! Ez a SuuntoPlus.

Viszlát Movescount, hello Suunto app (via Suuntolink)! Tudj meg többet a kedvenc Suunto órádhoz kapcsolódó digitális szolgáltatások evolúciójáról és aktualitásairól!

Motivációt keresel az edzéshez? Az Adidas Running épp ebben segít. Tisztelegve minden egyes frontvonalban tevékenykedő hősnek, akik a COVID-19 világjárvány alatt is kitartanak, az Adidas Running – támogatva a segélyezések megkönnyítését – adományozást indított.

Amit a Suunto 7 frissítésekről tudnod érdemes: aktuális és korábbi szoftverfrissítések új funkcióiról, Suunto 7 órádon futó rendszerek és applikácók automatikus és manuális frissítéseiről részletesen, hogy mindig naprakész legyél!