Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Altra W Paradigm 6 női aszfalt futócipő
Altra W Paradigm 6 női aszfalt futócipő
64 900 Ft 
48 690 Ft

Altra W Paradigm 6 női aszfalt futócipő

Altra W Paradigm 6 női aszfalt futócipő
Altra W Paradigm 6 női aszfalt futócipő
Altra W Paradigm 6 női aszfalt futócipő
Altra W Paradigm 6 női aszfalt futócipő

Altra Paradigm 6 a hétköznapi edzéseken és a hosszú futásokon egyaránt kiemelkedő támogatást nyújtó, maximális csillapítású, szuper-kényelmes aszfalt futócipő. Az első Altra-sportoló által inspirált modell a márka történetében, Kara Goucher Altra Elite Athlete és kétszeres olimpikon tapasztalatai és ötletei segítettek a Paradigm-ot a következő szintre emelni. A lábbeli elmossa a határokat a tökéletes támogatást biztosító hosszú távokra tervezett és a hétköznapi edzésekhez optimalizált cipők között. Új Altra EGO™ MAX középtalpa és a támogatás megtartása mellett karcsúbbá varázsolt általános design mind-mind a páratlan futóélmény létrejöttét szolgálják.

Kifutó termék
Szín
Méret :
25
64 900 Ft 
48 690 Ft
Kezdete: 2023.03.13   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 25
Megtakarítás 16 210 Ft
A vásárlás után járó pontok: 730 Ft
Részletek

Altra Paradigm 6 aszfalt futócipő.

Felhasznált technológiák:

FOOTSHAPE™ TOE BOX: A lábfej természetes formáját figyelembe vevő széles kialakítás, ami lehetővé teszi a lábujjak relaxált, természetesen szétterült állapotának viselés közbeni megtartását, kényelmesebb és stabilabb haladást biztosítva ezáltal a lejtőkön és emelkedőkön egyaránt.

BALANCED CUSHIONING™: Az Altra Balanced Cushioning™ platformja a sarkat és a lábfej első részét egyenlő távolságra pozícionálja a talajtól, ami összehangoltabb mozgásra, ideális futó stílus kialakítására és a talajfogásnál fellépő hatás csökkentésére ösztönzi a felhasználót.

INNERFLEX™: A nagyobb sebesség és jobb teljesítmény elérésének érdekében a középtalpban kialakított rácsszerű barázdák amellett, hogy csökkentik a súlyt, nagyobb flexibilitást engednek a lábfejnek.

FOOTPOD™ TECHNOLOGY: A lábfejben található csontok és ínak külső talpon történő leképezése, ami segíti a nagyobb flexibilitást és támogatja a természetes mozgást.

GUIDERAIL™: Az Altra dynamic support cipőiben megtalálható technológia ami  - hasonlóan mint egy autópályán található szalagkorlát - csak abban az esetben vezeti, irányítja a lábat, amikor szükség van rá.

EGO™ MAX: Altra EGO™ MAX középtalp, könnyű, luxus kényelmet és teljesítményt kínáló habanyag egy kis extra rugalmassággal és megnövelt tartóssággal fűszerezve.

Jellemzők:

  • Tömeg: 265g
  • Középtalp: Altra EGO™ MAX
  • Külső talp: FootPod™ Technology
  • Csillapítás: Maximum
  • Talp magasság: 30mm
  • Drop: Zero drop (0mm)
  • Felsőrész: Lélegző Engineered Mesh
Adatok
Méret
37,5
Tulajdonság
Neutrális
Anyagösszetétel
Szintetikus
Cikkszám
AL0A5484662-065
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek