Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Contour Hybrid Mix túrasí fóka szet 115 mm - S
Contour Hybrid Mix túrasí fóka szet 115 mm - S
48 500 Ft

Contour Hybrid Mix túrasí fóka szet 115 mm - S

Contour Hybrid Mix túrasí fóka szet 115 mm - S
Contour Hybrid Mix túrasí fóka szet 115 mm - S

Az osztrák Contour cég hibrid ragasztós fókája egyre komolyabb elismerésnek örvend hobbi sportolók és hivatásos felhasználók (versenyzők és hegyi mentők) körében is. A hibrid technológia biztosítja a maximális tapadást még nehéz körülmények között is. Kezelhetősége könnyű, nem kell újraragasztózni a fókát, könnyen tisztítható! A fóka anyaga 65 % mohair és 35 % szintetikus anyag. A több méretben kapható fóka hosszát és szélességét a használni kívánt léchez kell vágni a csomagban mellékelt speciális késsel.


Néhány vélemény a Contour Hybrid fókáról:


Backcountry Magazine USA, 2016 skin test: “Bottom Line: Convenient to pull glue-from-glue, fast gliding and easy folding.” (Kényelmesen széthúzhatók a ragasztós felületek, gyors siklás és könnyű összehajtás.)
Fall-Line Magazine, UK, Gear Guide edition 15/16: “Gear of the Year” for contour hybrid skins (Az év felszerelése díj 15/16 Nagy Britanniában)
Bergsteiger, Germany 09/15, endurance test of contour hybrid mix: “completely positive result after full-season test”, “no tears are shed over traditional glue” (Tökéletesen pozitív eredmény az egész szezonban való teszt-használat után, nem ejtünk könnyet a régi tradicionális fókák után.)
Skialper, Italy: “Skialper’s choice” award for contour guide and contour race skins (Az olasz Skialper választása díj nyertese a Contour Guide és Contour Race fókáknak)
Ski rando magazine, France: highly positive review of contour hybrid free model (Nagyon pozitív benyomás a Contour Hybride free modellről)
Fontos! Annak érdekében, hogy a Hybrid fóka hosszú évekig maximálisan szolgálja tulajdonosát, szükséges a rendszeres karbantartás és tisztítás. A langyos vizes lemosás mellett időről-időre szükség van a Hybrid ragasztófelület speciális tisztítására is, mely egyben egyfajta felújítása is a felületnek. A tisztító szettet is megvásárolhatod nálunk!


 

48 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 425 Ft
Részletek

A Contour Hybrid Mix 65% mohair, 35% szintetikus anyagösszetételű túrasí fóka 115 és 135 mm szélességben és méretenként különböző hosszokban kapható. A hibrid technológia az első olyan fóka ragasztási megoldás amely két rétegből áll. Az első réteg szilárdan és biztonságosan a helyén tartja a fókát, még alacsony hőmérsékleten is, miközben könnyedén le lehet húzni, és nem hagy maga után nyomot. A második rétegnél csatlakozik a ragasztóréteg és a fóka.


A hibrid ragasztós felületű fóka előnyei:
 • tökéletes tapadás alacsony hőmérsékleten is

 • könnyű az eltávolítása a lécről

 • karbantartásmentes - a ragasztófelületet nem kell újraragasztózni, koszosodás esetén elég mosószerrel lemosni

 • egyszerű kezelhetőség - a fóka hajtogatható, használaton kívül a mellékelt szintetikus hálóban tárolva megvédheted a ragasztófelületet


[caption id="attachment_7191" align="alignnone" width="800"]Contour Hybrid technológia Contour Hybrid technológia[/caption]

A doboz tartalma:
 • 1 pár fóka

 • 1 pár orrögzítő (Vario frontclip)

 • 1 pár sarokrögzítő (Tailclip típus)

 • 1 pár tapadófelületet védő háló

 • 1 db fókatartó zsák mikroszálas törlőkendővel

 • 1db speciális vágókés

 • A Contour Hybrid Mix túrasí fóka szett az adott szélességen (115 és 135 mm) belül több hosszban kapható:


S: 153-160 cm
M: 161-168 cm
L: 169-176 cm
XL: 177-184 cm


A fóka méretre vágása házilag elvégezhető, ha azonban tökéletes eredményt akarsz, hozd inkább be a Sarkcsillag Sport boltban lévő szakszervizünkbe a síddel együtt, és méretre vágjuk számodra a nálunk vásárolt túrasí fókát. Így biztosan a megfelelő szélességű lesz és nem lesz cakkos, vagy szálas a széle részben takarva a kantnit, ezzel csökkentve a sí kezelhetőségét.

Adatok
Márka
Contour
Cikkszám
4082-000
Hasonló termékek