Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Deuter Streamer 1.5 L ivótasak

Versenyek állnak vagy buknak a megfelelő folyadékbevitelen, de az edzés hatékonyságát is alapvetően befolyásolja, hogy mennyit is iszik az ember közben. Használd a német Deuter cég speciális alakú ivótasakját az ivóövedben, és nem leszel többet szomjas. Futáshoz, túrázáshoz, kerékpározáshoz vagy akár hosszú autóúton, hogy megállás nélkül mindig kéznél legyen a folyadék.

17 190 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 860 Ft
Részletek
A Deuter speciális alakú Streamer 1,5 literes ivótasakja a Deuter Pulse 3 övtáskához lett tervezve annak érdekében, hogy maximálisan ki legyen használva a hely az övtáskában és sok folyadékot lehessen elvinni egy hosszabb távra anélkül, hogy ezért az egész hátat takaró hátizsákot kelljen vinni és egyéb felszerelés is elférjen mellett. Széles szájának köszönhetően könnyű megtölteni és tisztítani. Gyors záras csatlakozója könnyen oldható, így a cső is könnyen és gyorsan tisztítható. Amennyiben a méret megfelelő, bármilyen típusú és márkájú övtáskához használható.
[caption id="attachment_15756" align="aligncenter" width="300"]ivótasak A Deuter Streamer ivótasak jól tisztítható és szárítható[/caption]
  • Mellékíz mentes zsák: Az ivózsák belső felülete speciális anyaggal bevont, nagyon sima felületű. Ezért a több napon át benne tárolt víz íze és minősége sem romlik. A bevonat molekuláris tulajdonságai miatt a hidratációs rendszer rendkívül higiénikus.
  • Mellékíz mentes cső: A tartályhoz hasonlóan a cső is Taste-Free® réteggel bevont, így teljes mértékben íz semleges.
  • Könnyű tisztítás: A praktikus, elhúzható zár miatt a zsák egyszerűen megtölthető és könnyen tisztítható, szárítható, mivel könnyen bele lehet nyúlni kézzel egészen a tasak aljáig.
  • Helix ivószelep: A csutora szivárgásmentességét a kiegészítő Helix szelep biztosítja. A szelep elfordítással nyílik és záródik. A csutorára harapva áramlani kezd a folyadék. Amikor abbahagyod az ivást, egy integrált rugós szelep automatikusan elzárja a folyadék útját. A szelep könnyen tisztítható, hiszen egyszerűen elemeire bontható.
  • Dirt Guard: Hosszabb szállítás közben a felhelyezhető védőkupak megvédi a csutorát a különféle szennyeződésektől.
[caption id="attachment_15751" align="aligncenter" width="168"]ivótasak Deuter Helix szelep Streamer ivótasakhoz[/caption] Technikai paraméterek:
  • űrtartalom: 1,5 l
  • tömeg: 170 g
  • méret: 22 x 44 cm
  • anyag: többrétegű PE
Adatok
Cikkszám
3960021-0000
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek