Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Injinji Run Midweight No-Show futózokni

Az Injinji Run Midweight No-Show futózokni ötujjas kialakításának köszönhetően kényelmesebb és stabilabb, mint a klasszikus zoknik. Lehetővé teszi a lábfejnek és az ujjaknak a természetes szétterülését és így a láb természetes mozgását. Elősegíti az ideális testtartást és egyensúlyt. Megvéd a kidörzsölődéstől és hólyagosodástól. A Run Midweight No-Show egy könnyű, a Lightweight modelleknél enyhén vastagabb és párnázottabb anyagból készült vékony boka alatt végződő "titok" futózokni akár a nyári meleg napokra is, mely szinte nem is látszik, hogy rajtad van. Ennek egyik előnye az is, hogy nem sül bokádra a zokni helye a nyári futások alkalmával. A megfelelő teljesítmény érdekében viszont saroknál megemelt és párnázott, hogy a cipő kérge ne dörzsölhesse ki bőröd, ami elől is védve van a cipő nyelvénél.

Szín
Méret :
5 500 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 275 Ft
Részletek

Az Injinji Run Midweight No-Show ötujjas futózokni nem poén, hanem biomechanikai kutatások eredménye, mely a láb természetes formáját követi és lehetővé teszi az ujjaknak, hogy természetes szétterülő formájukat vegyék fel a cipőben is. Minden másban megfelel egy jó minőségű sportzokninak, tehát elszívja a nedvességet a lábról és gyorsan szárad, nincsenek kidörzsölő varrások, gumírozott részek biztosítják a lábfejen és bokánál, hogy a zokni a helyén maradjon, ne csúszkáljon és ne forduljon el sportolás közben, ezzel is minimalizálva a hólyagképződést, ötujjas kivitelének köszönhetően a lábujjak között is. Kifejezetten ajánlott ultra távokra és hólyagosodásra hajlamos lábúaknak!

 

Technikai specifikáció:

  • Boka alatt végződő "no-show" hossz, a felvételt megkönnyítő hátsó húzófüllel
  • Jól szellőző, gyorsan száradó anyag, amely Coolmax tartalma révén még nagy melegben is száraz, komfortos viselet marad
  • Vastagabb, gumírozott bokarész, mely kívül tartja a port és kavicsokat
  • Lábfejrészén kikönnyített hálós szellőzőbetétek
  • Rugalmas betétek a lábfej és bokarészen, hogy a zokni ne csúszkáljon
  • Extra nedvszívó és nedvességelvezető képességű anyagbetétek a lábujjak területén
  • Megerősített sarokrész
  • Anyaga: 30% COOLMAX® 67% Nylon 3% Lycra®
Adatok
Szárhossz
Titok zokni
Anyagösszetétel
Szintetikus
Méret
44, 45, 46, 47
Cikkszám
203110-PIS-L
Kiegészítő termékek