Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Katadyn Vario Filter vízszűrő
Katadyn Vario Filter vízszűrő
53 990 Ft

Katadyn Vario Filter vízszűrő

Katadyn Vario Filter vízszűrő
Katadyn Vario Filter vízszűrő
Katadyn Vario Filter vízszűrő
Katadyn Vario Filter vízszűrő
Katadyn Vario Filter vízszűrő

A Katadyn Vario Filter egy sokoldalú, hordozható víztisztító rendszer, ami több lehetőséggel rendelkezik, mint a legtöbb vízszűrő: változtatható a szűrés gyorsan és lassan mozgó, vagy jobban szennyezett víz esetén.. Ennek az egyedülálló lehetőségnek köszönhetően a szűrő hosszabb élettartamú. A víztisztító az ipari szabványoknak megfelelő mértékben csökkenti a baktériumok (99.9999% Klebsiella terrigena), valamint a Protozoa ciszták (99,9 % Giardia és Cryptosporidium) mennyiségét. A szűrő szintén nagymértékben csökkenti a vízben lévő vegyi anyagok mennyiségét, ezáltal javítja a víz ízét. Az intelligens tervezés eredménye egy nagy hatékonyságú, mégis könnyen kezelhető víztisztító berendezés.


Katadyn Vario Filter hordozható víztisztító rendszer

53 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 700 Ft
Részletek

A Katadyn Vario Filter egy egyszerű és hatékony hordozható vízszűrő. A Katadyn Vario Microfilter alsó kupakjának lecsavarásával gyorsan és egyszerűen megtöltheted számos gyártó által forgalmazott folyadéktárolódat, kulacsodat, mint a Sigg, Camelbak, Nadane, stb. Az alsó kimeneti nyílás kompatibilis a legtöbb fajta ivózsák csövével is. Az ivótasak csutorájának eltávolításával és a csőnek a víztisztító kimeneti nyílásába való csatlakoztatásával könnyen használható.

  • Előszűrő: A szétszedhető előszűrő álló és folyóvízben egyaránt használható. Két részből áll: egy szűrőből és egy súlyból. Az előszűrő fontos, mivel megakadályozza a 130 mikronnál nagyobb részecskék bejutását a víztisztító rendszerbe.

 

  • Javaslatok terepen történő használathoz: A szűrőbetét élettartamának meghosszabbítása érdekében mindig a lehető legtisztább vízforrásokat célszerű igénybe venni.

 

  • A szűrőbetét kapacitása: A szűrőbetét kapacitása erősen függ a víz minőségétől. A Katadyn Variot 2000 liter vízzel tesztelték és hatásosnak bizonyult a baktériumok (Klebsiella terrigena) és protoza ciszták (Giardia és Cryptosporidium) eltávolításában. Hogy elérjük a szűrőbetét maximális élettartamát, a Vario Microfilter készüléket használjuk mindig LONGER LIFE beállítással. A szűrőbetétet cseréljük le kb. 2000 literenként, vagy akkor, ha a víz már túl lassan tud keresztüljutni rajta.

 

  • Az aktív szén kapacitása: Az aktív szén kapacitása is a víz minőségétől függ. Általában az aktív szén tényleges élettartama 200 liter, azonban magas kémiai anyag tartalmú, vagy erősebb szagú koncentrátumok lecsökkentik a szén kapacitását.

 

  • Tömeg: kb. 425 g

 

  • Méret: 19 X 10 cm, cső hossza: 92 cm

 

Adatok
Tipus szerint
Vízszűrős termékek
Cikkszám
8014932
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek