Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Lifesystems Tick Remover Tool kullancs csipesz
Lifesystems Tick Remover Tool kullancs csipesz
2 200 Ft

Lifesystems Tick Remover Tool kullancs csipesz

Lifesystems Tick Remover Tool kullancs csipesz
Lifesystems Tick Remover Tool kullancs csipesz

A kullancsok által terjesztett Lyme-kór egyre növekvő probléma Európában. Bár óvintézkedésekkel lehet minimalizálni a kullancs csípés esélyét, kizárni sajnos nem lehet. Ha már megtörtént a baj, a legfontosabb, hogy a kullancsot minél előbb és minél kíméletesebb módon teljesen eltávolítsuk és ne beszakítsuk a bőrbe, ezzel csökkentve a fertőzés veszélyt. Erre kínál remek megoldást a Lifesystems Tick Remover Tool kullancs csipesz, mely mindössze akkora mint egy bankkártya fele, így mindig kéznél lehet.

2 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft
Részletek

Kullancsokkal gyakran találkozhatunk, különösen ha meleg, párás időben tartózkodunk a szabadban. A kullancsokat, és azok minden részét fontos, hogy mihamarabb eltávolítsuk testünkből még mielőtt a  fertőzést a testbe juttathatná. Ez a kis méretű kártya formátumú kullancs csipesz könnyedén tárolható pl. a pénztárcádban, az iratokkal együtt vagy akár zsebben is. A kártyán két különböző méretű rés található a nagyobb és kisebb méretű kullancsok eltávolítására. Található a kártyán egy nagyító lencse is, ha esetleg nagyon apró lenne a kullancs, illetve a nagyítóval ellenőrizhető, hogy maradéktalanul sikerült-e eltávolítani a kullancsot.


Technikai paraméterek:

  • Nagyon kicsi méretű

  • Nagyító lencse

  • Két különböző méretű kiszedő

  • Kulcskarikára fűzhető

  • Embereken és háziállatokon egyaránt használható

  • Méret: 55 x 37 x 1 mm


[caption id="attachment_71416" align="aligncenter" width="800"]Lifesystems Tick Remover Card kullancs kiszedő kártya Lifesystems Tick Remover Card kullancs kiszedő kártya[/caption]

 
Adatok
Tulajdonság
Rovar védelem
Márka
Lifesystems
Cikkszám
LM34021
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek