Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Nikwax Fabric and Leather Proof™ cipő impregnáló 125 ml
Nikwax Fabric and Leather Proof™ cipő impregnáló 125 ml
2 690 Ft

Nikwax Fabric and Leather Proof™ cipő impregnáló 125 ml

A Nikwax Fabric and Leather Proof™ cipő impregnáló folyadék kiváló vízállóságot ad vízálló textil vagy bőr lábbelikhez. Használata mellett a cipő lélegző képessége változatlan marad. A termék remekül használható továbbá bőr övekhez, vagy akár bőr nyereghez is. Fényes bőrből és textilből készült cipő impregnálásához javasolt. Használata mellett a textil és a fényes bőr lélegző képessége változatlan marad, membrános anyag lélegző képessége pedig javul. Akár munka, sport vagy civil felszerelés is kezelhető vele. Nemcsak a vízállóságot javítja, hanem védi a textilt és a bőrt a kosztól is, így meghosszabbítja annak élettartamát.Kiszerelés
125 ml
2 690 Ft
Egységár: 21 520,00 Ft/liter
A vásárlás után járó pontok: 135 Ft
Részletek

A Nikwax Fabric and Leather Proof™ cipő impregnáló egy vízbázisú folyadék vízálló membrános textil és bőrcipőkhöz. Szivacsos kenőfejének köszönhetően egyszerűen és gyorsan felvihető a kezelendő felületre, száradás után pedig már használható is a cipő, vagy bakancs. Gore-Tex®, SympaTex®, eVent® membrános cipők vízállóságát állítja helyre lélegzőképességük megtartása mellett. Az impregnálással a cipő élettartama jelentősen nő, lélegzőképessége pedig nagyban megnő, így viselete sokkal komfortosabb, kellemesebb. Mindig csak tiszta felületet szabad impregnálni. A cipő tisztításához a Nikwax Footwear Cleaning Gel™ cipőtisztító gélt javasoljuk.


Gyárilag nem vízálló lábbeliket nem tesz vízállóvá, mégis érdemes akár az ilyen cipőket is kezelni vele, mert így kevesebb nedvességet és koszt, sarat, latyakot szív magába az anyag.

Technikai paraméterek:

  • Szivacsfejes kivitelének köszönhetően könnyen, gyorsan és takarékosan felvihető a textil és bőrfelületre
  • Tiszta nedves felületre kell felvinni a szivacsfej segítségével
  • Száradás után tartós vízlepergető réteget képez (DWR) miközben a lélegzőképességet is javítja.
  • Vízbázisú, hajtógáz nélküli, nem gyúlékony, környezetbarát anyag. Nem tartalmaz káros oldószereket, sem illó szerves vegyületeket (VOCs) és teljesen fluorkarbon mentes.
  • Űrtartalom: 125 ml


 

Adatok
Tulajdonság
Környezetbarát, Folyadék
Felhasználási terület
Cipőkhöz
Típus szerint
Impregnálók
Cikkszám
779100
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek