Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Nikwax TX.Direct® Spray-On impregnálószer 300 ml
Nikwax TX.Direct® Spray-On impregnálószer 300 ml
4 790 Ft

Nikwax TX.Direct® Spray-On impregnálószer 300 ml

A Nikwax TX.Direct® Spray-On tartós vízlepergető réteget képez a textílián, megújítja a lélegzőképességet és fenntartja az anyag belső nedvességelszívó képességét. A textíliák lélegzőképességük akár 70%-át is elveszíthetik, ha a külső anyag megszívja magát nedvességgel! Éppen ezért is célszerű rendszeresen impregnálni a vízálló anyagok külső felületét. Mivel az impregnáló anyag idővel kopik, ezért az impregnálást rendszeresen ismételni kell.

 

 

 

 

Kiszerelés
300 ml
4 790 Ft
Egységár: 15 966,67 Ft/liter
A vásárlás után járó pontok: 240 Ft
Részletek

A Nikwax TX.Direct® Spray-On impregnálószer használata egyszerű, biztonságos és gyors! Minden olyan vízálló, lélegző membrános anyag kezelésére célszerű, ami nem fér be a mosógépbe, vagy ha nincs lehetőség mosni. Csak tiszta textíliát célszerű impregnálni, ezért mosáshoz használd a Nikwax Tech Wash® mosószert.

 

A Nikwax TX.Direct® Spray-On impregnálószer használatához nincs szükség mosógépre, egyszerűen csak terítsd ki vízszintesen és fújd be a kezelni kívánt felületet, hagyd hatni 2 percig, majd töröld le egy ronggyal a felesleget. Hosszútávú vízállóságot biztosít a lélegzőképesség megtartása mellett. Helyreállítja a meggyengült vízállóságot, így biztosítja, hogy a ruhák melegen és szárazon tartsanak. Célszerű a vízálló textíliákat rendszeresen impregnálni, így évekig megőrzik eredeti vízálló tulajdonságukat.

 

Technikai paraméterek:  • Tartós vízlepergető réteget képez a vízálló-lélegző textílián (DWR)
  • Használata biztonságos minden olyan vízálló-lélegző terméken, aminek nedvességfelszívó belső rétege van vagy mosógépben nem mosható
  • Vízbázisú, nem aeroszol, nem gyúlékony, nem veszélyes, környezetbarát anyag. Nem tartalmaz káros oldószereket, sem illó szerves vegyületeket (VOCs) és teljesen fluorkarbon mentes.
  • Űrtartalom: 300 ml
  • Egységár: 14,30 Ft/ml
Adatok
Tulajdonság
Környezetbarát
Felhasználási terület
Ruházathoz
Típus szerint
Impregnálók
Cikkszám
757100
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek