Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Nikwax Waterproofing Wax for Leather bőr impregnálószer 125 ml
Nikwax Waterproofing Wax for Leather bőr impregnálószer 125 ml
2 690 Ft

Nikwax Waterproofing Wax for Leather bőr impregnálószer 125 ml

A Nikwax Waterproofing Wax for Leather™ egy nagy teljesítményű impregnálószer bőr felszerelésre, ami azonnali védelmet biztosít. Fényes bőrből készült cipő, ruha, kesztyű, nyereg impregnálásához javasolt. Használata mellett a bőr lélegző képessége változatlan marad, membrános felszerelés lélegző képessége pedig javul. A termék remekül használható továbbá kirepedezett övekhez vagy akár bőr nyereghez is. Akár munka, sport vagy civil felszerelés is kezelhető vele. Nemcsak a vízállóságot javítja, hanem védi a bőrt a kosztól is, így meghosszabbítja annak élettartamát.

 

A bőr ha nedvességet kap megpuhul és enged a színanyagából. Emiatt mikor megszárad merev és kirepedezésre, töredezésre hajlamos. A nedves bőr továbbá veszít lélegzőképességéből is, így az ilyen lábbeliben a láb nedves lesz. Az impregnálás tehát komfortosabbá teszi a lábbeli viseletét és meghosszabbítja élettartamát is.

 

Mindig csak tiszta felületet szabad impregnálni. A cipő tisztításához a Nikwax Footwear Cleaning Gel™ cipőtisztító gélt javasoljuk.

 

Technikai paraméterek:  • Szivacsfejes kivitelének köszönhetően könnyen, gyorsan, takarékosan és egyenletesen felvihető a bőrfelületre
  • Száraz és nedves bőrfelületen egyaránt lehet használni
  • Kezelés után azonnal tartós vízlepergető réteget képez (DWR) miközben a lélegzőképességet is javítja.
  • Nem gyúlékony, környezetbarát anyag. Nem tartalmaz káros oldószereket, sem illó szerves vegyületeket (VOCs) és teljesen fluorkarbon mentes.
  • Űrtartalom: 125 ml
  • Egységár: 18,32 Ft/ml
2 690 Ft
Egységár: 21 520,00 Ft/liter
A vásárlás után járó pontok: 135 Ft
Részletek

A Nikwax Waterproofing Wax for Leather bőr impregnálószer egy vízbázisú színtelen folyadék vízálló membrános és nem membrános bőr felszereléshez. Szivacsos kenőfejének köszönhetően egyszerűen és gyorsan felvihető a kezelendő felületre, száradás után pedig már használható is a felszerelés. Gore-Tex®, SympaTex®, eVent® membrános cipők vízállóságát állítja helyre lélegzőképességük megtartása mellett.

 

Impregnálás előtt mindig meg kell tisztítani a felületet, mert csak a tiszta bőr felületen tud hatékonyan eloszlani az impregnáló anyag. Tisztításhoz a Nikwax Footwear Cleaning Gel-t ajánljuk.

 

Gyárilag nem vízálló lábbeliket nem tesz vízállóvá, mert a varrások mentén beszivároghat a víz, mégis érdemes akár az ilyen cipőket is kezelni vele, mert így kevesebb nedvességet és koszt, sarat, latyakot szív magába az anyag.


 

Egységár: 16,64 Ft/ml

Adatok
Tulajdonság
Környezetbarát
Felhasználási terület
Cipőkhöz
Típus szerint
Impregnálók
Cikkszám
775100
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek