Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Salomon Sense Pro Max férfi terepfutó cipő - 45 1/3

Salomon Sense Pro Max férfi terepfutó cipő - 45 1/3
Salomon Sense Pro Max férfi terepfutó cipő - 45 1/3
Salomon Sense Pro Max férfi terepfutó cipő - 45 1/3
Salomon Sense Pro Max férfi terepfutó cipő - 45 1/3

Kifutó termék, utolsó párak!

 

Sense Pro Max, a Salomon teljes technológiai fegyvertárát felvonultató, professzionális felszereltségű terepfutó cipő, amely új távlatokat nyit meg futásaid előtt. Élvezd a futás minden pillanatát, gyönyörködj a táj szépségeiben és fedezd fel, hogy minden megtett méter egy nagyszerű utazás fontos része.

 

Futás közben a lábizmok teljesítményének kb. 30%-a a keletkező vibráció közömbösítésére megy el! Ha tehát sikerül valamilyen más módon csökkenteni a vibrációt, akkor az izmok hatékonyabban és hosszabban tudnak előre repíteni, később fáradnak el és csökken a sérülés esélye is. Nem véletlenül olyan népszerűek a kompressziós termékek és nem véletlenül fejlesztik a cipőket is ebbe az irányba. A Salomon válasza a problémára a Vibe technológia, mely az Energy Cell+ és Opal habok egyedülálló kombinációjával nagyon hatékonyan töri meg a cipőn és így a lábon is átfutó vibrációs hullámokat, aminek köszönhetően lábizmaid arra koncentrálhatnak amiért futócipőt húztál, vagyis hogy minél gyorsabban és minél messzebb juss. Élvezd a Vibe technológia előnyét a Salomon Sense Pro Max cipőben!

 

 

Méret
EUR 45 1/3 - US 11 - UK 10,5 - 29 cm
Kifutó termék
50
46 990 Ft 
23 490 Ft
Kezdete: 2023.04.05   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 50
Megtakarítás 23 500 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 352 Ft
Részletek

A Sense Pro Max a Salomon egyik legfontosabb újításával, a Vibe középtalp rendszerrel ellátott, professzionális felszereltségű férfi terepfutó cipő. A Vibe talprendszer EnergyCell+ tökéletes energia visszacsatolást biztosító formázott talpanyagába integrált Opal ütéselnyelő betétek az eddigi leghatékonyabb módon szűrik ki a futás közben a testet ért káros vibrációkat kiemelkedő mozgáskontroll és stabilitás mellett. Felsőrészének nagyrészt varrásmentes technológiával készült 3D Stretch AirMesh nyitott hálós szövete kiváló szellőzést nyújt kimondottan meleg időjárási körülmények között is, ráadásul a varrások minimalizálása révén az esetleges nyomáspontokból adódó irritáció lehetőségét is sikerült a minimálisra szorítani. Az együttesen használt SensiFit és EndoFit technológiáknak köszönhetően a cipő már az első próbánál a lábadra simul és minden megtett kilóméter után csak még inkább azt fogod érezni, ezt a futócipőt lényegében a lábadra szabták.
 

Sense Pro Max férfi terepfutó cipő technikai jellemzői:

  • Maximális szellőzőképességet biztosító 3D Stretch Air Mesh nyitott hálós felsőrész.

 

  • Részben varrásmentes technológiával készült, a kellemetlen nyomáspontokat kiküszöbölő felsőrész kialakítás.

 

  • Kombinált Sensifit és Endofit technológiák a precíz, gyakorlatilag lábra formázott illeszkedés érdekében.

 

  • Endofit™ – Az ilyen rendszerrel készült cipők nyelve szélesen átöleli a lábfejet közvetlenebb kontrollt kínálva ezzel és kevesebb kidörzsölődési lehetőséget.

 

  • Sensifit™ – Gyakorlatilag a cipőfűző meghosszabbítása, aminek alsó vége a középtalpba van ágyazva. Így a cipőfűző nemcsak a lábfej tetején fogja a lábad, hanem a talptól kiindulva körbeöleli a lábat nagy stabilitást adva.

 

  • Quicklace gyorsfűző, mellyel egy mozdulat alatt oldható és szorítható a cipő, a nyúlás mentes, erős fűző stabilan és biztosan tart a legdurvább körülmények között is.

 

  • Törésmentes fűzőszemek garantálják, hogy a fűző könnyen csússzon, gyorsan állítható legyen, ne dörzsölődjön és így sokáig jól szolgáljon.

 

  • Lace Pocket nyelvbe épített kiszseb a maradék fűzőszár elrejtésére.

 

  • A saroktól a talp középrészéig húzódó EnergyCell+ és Opal technológiákkal készült új fejlesztésű Salomon Vibe középtalp a tökéletes ütéselnyelés és a testet ért káros vibrációk minél hatékonyabb elnyelése érdekében.

 

  • Kiváló ütéselnyelést és anatómiai támaszt nyújtó formázott EVA köztestalp.

 

  • Talprészbe épített Profeel Film merevítő betétek, amelyek egyaránt védik a lábat és növelik a cipő futás közbeni mozgáskontrollját és általános gördülékenységét a cipőtalp középrészének stabilitása által.

 

  • Új fejlesztésű, nedves-vizes terepen is jó, biztos és stabil tapadást nyújtó Wet Traction Contagrip gumitalp.

 

   • Talplejtés (drop): 6 mm (30 mm / 24 mm)

   

   • Tömeg: 580 gramm / pár (42-es méret)   A Salomon Sense Pro max férfi terepfutó cipő nedves terepen is jó tapadást biztosító Wet Contagrip talpa a ProFeel Film merevítéssel

   futócipő

    futócipő

     

    Adatok
    Méret
    45, 45,5
    Tulajdonság
    Neutrális, Vegán
    Anyagösszetétel
    Szintetikus
    Cikkszám
    L40241134