Felszerelés bérlés / szerviz >>>

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani

Kérdésed van? Hívj minket! +36-20-4902771

Gyere be üzletünkbe, segítünk választani!

Sidas Foot Protector Silitene™ vágható tapasz 1 mm

Sidas Foot Protector Silitene™ vágható tapasz 1 mm
Sidas Foot Protector Silitene™ vágható tapasz 1 mm

A Sidas Foot Protector Silitene™ méretre és formára vágható tapasz jó megoldás lehet, ha szeretnéd a lábad bármely részét megvédeni a vízhólyagoktól, bőrsérülésektől és minden eshetőségre fel szeretnél készülni. Mosható és többször felhasználható tapasz! Kialakításának köszönhetően tökéletesen simul a bőrre, így garantáltan nem fog csúszkálni vagy leesni.

3 490 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Részletek

Sarkad, lábfejed, sípcsontod, bokád könnyen kidörzsölődhet futás, kocogás, sítúra vagy egy egyszerű túra során. Erre tökéletes megoldást nyújt a Sidas Foot Protector Silitene™ 1 mm vastag méretre és formára vágható tapasz, mely vékony anyaga miatt szinte észrevétlenül védi bőröd azokon a helyeken, ahol már korábban volt hólyag, vagy akár csak megelőzésképpen. Célszerű hosszabb túrára vagy versenyre magaddal vinni és a bőrirritáció legelső jelekor bevetned, hogy elkerül a további fájdalmat, hólyagképződést így fájdalom nélkül koncentrálhatsz az örömteli mozgásra. A tapasz Silitene™ anyagának köszönhető többször felhasználható és szappanos vízzel lemoshat.

  • A tapasz mosható, így többször felhasználható. Praktikus, hatékony, tartós és gazdaságos megoldás
  • A csomag tartalma: 1db 90x100mm-es, 1mm vastagságú tapaszt, mely méretre és formára vágható vagy egyben is felhasználható
  • Tartós, strapabíró Silitene™ anyag
  • Hidratálja a bőrt és légáteresztő, jól szellőzik alatta a bőr
Adatok
Tulajdonság
Kidörzsölés gátlás
Cikkszám
36829601
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek