Suunto digital services

Ahogy azt 2019 januárja óta kommunikálja, a Suunto telefonos applikációjába (Suunto app letölthető iOS-re itt, Androidra itt) helyezi át digitális szolgáltatásait korábbi platformjairól, fokozatosan lezárva a Movescount-érát.

Ahogy a mindig „up-to-date” amerikai triatlonos, DC Rainmaker fogalmaz blogján, a változásokat nem óráink haláltusájaként kell felfogni: csak annyit jelent, hogy a kapcsolódás egy másik platformon keresztül történik. Az átvitel kezdete óta sok új és hasznos funkcióval bővült az applikáció, ahogy arról itt már korábban írtunk, ilyen például a népszerű útvonalak és kiindulópontok, vagy a SuuntoPlus™-on keresztül elérhető, fejlesztett dombedzés, köridő és sprintfunkciók. Az egyes (óra)modellek kompatibilitásairól pedig itt olvashattok.

Suunto élményeink jövőbeli egyedüli platformja: a Suunto telefonos alkalmazás

Suunto élményeink platformja a Suunto telefonos alkalmazás (Forrás).

A Suunto most weboldalán erősíti meg az áttérés utolsó lépcsőfokait és azok tartalmát. Az alábbi dátumoktól érvénybe lépő változásokat foglaljuk most össze nektek:

2021. január 26-ával:

  • Suunto 9 és Spartan család: a Movescount telefonos app, valamint a movescount.com weboldal funkciói megszűntek (az edzésadatok továbbra is elérhetőek maradnak).
  • Ambit 3 és Traverse család: a Movescount app lezárásra került.

2021. február 9-ével:

  • Ambit (3, 2, 1) és Traverse család órái már nem szinkronizálják az edzésadatokat a movescount.com felületére (a beállítások, sportmódok testreszabása és az útvonalak továbbra is elérhetőek).
  • Az Ambit és Traverse család óráinak Suunto app-pel való kapcsolatát is a SuuntoLink biztosítja, helyettesítve a MovesLink2 ezen korábbi funkcióját, felváltva azt.

Az átállással kapcsolatos összes szükséges tudnivalót a Suunto az érintett (óra)modellenként összeszedte és közzétette, szintén ezen a linken érhető el.

Suunto Select your device

Megjegyzés:

Az M- és T-sorozatok, Quest család órái nem kompatibilisek a Suunto appel a Bluetoothos mobil csatlakoztathatóság hiánya miatt, azonban az ezekkel az órákkal rögzített edzések is 2019 májusa óta könnyen áthelyezhetők a Movescountból Suunto appbe.

3

Edzésadatok átvitele Movescountból Suunto applikációba (iOS és Android operációs rendszeren) (Forrás).

További részletek a Suunto vonatkozó GY.I.K. oldalán.

Suunto multisport órákért és kiegészítőkért keressétek fel webshopunkat, vagy térjetek be boltunkba nyitvatartási időben, hétköznap 10-19h és szombaton 10-13h között.

További érdekességekért kövessetek minket Facebookon és Instagramon!

Várunk szeretettel!

Forrás

#suunto #suuntoapp #movescount #suuntoplus #terepfutás #trailrunning #running #sarkcsillagsport